Creare Logo cu preturi incepand de la 400 lei

Iata cum va putem sustine in procesul de creare a unui logo care sa reprezinte cu adevarat esenta afacerii dumneavoastra: 

Servicii de Creare Logo 

Consultanta pentru Identitate Vizuala 

Incepem procesul de logo design prin a va asculta si a intelege esenta afacerii dumneavoastra. Oferim consultanta detaliata pentru a identifica valorile, misiunea si personalitatea brandului dumneavoastra, esentiale pentru crearea unui logo autentic. 

Design Personalizat si Creativitate 

Echipa noastra de designeri talentati abordeaza fiecare proiect cu o perspectiva creativa si personalizata. Ne straduim sa va oferim un logo care sa se potriveasca cu identitatea dumneavoastra, sa fie distinct si sa atraga atentia in mod pozitiv. 

Diversitate de Concepte 

Exploram diverse concepte de design pentru a va oferi optiuni multiple. In functie de directia si feedback-ul dumneavoastra, rafinam si ajustam conceptele pentru a le aduce la viata conform viziunii dumneavoastra. 

Simplitate si Relevanta 

Adoptam principiul ca simplitatea este cheia memorabilitatii. Cautam sa cream logo-uri simple, dar semnificative, care sa comunice clar si eficient mesajul si valoarea brandului dumneavoastra. 

Versatilitate si Aplicabilitate 

Asiguram ca logo-ul creat nu doar arata bine in diferite contexte, dar si ca este versatil si usor de aplicat pe diverse suporturi, de la print la mediul online. 

Brand Consistency 

Contribuim la coerenta brandului prin crearea unui logo care se integreaza perfect cu identitatea generala a acestuia. Astfel, se dezvolta o imagine coerenta si memorabila pentru clientii dumneavoastra. 

Livrare si Suport 

Odata ce logo-ul este finalizat si aprobarea dumneavoastra este obtinuta, va oferim toate fisierele necesare pentru diverse utilizari. Oferim, de asemenea, suport (12 luni) pentru a va asigura ca logo-ul ramane actual si in concordanta cu evolutia brandului dumneavoastra. Daca ai nevoie de servicii web design sau pur si simplu ai nevoie de anumite elemente grafice precum un logo sau un banner, nu ezita sa iei legatura cu noi. Ne poti trimite un mesaj din pagina noastra de Contact iar un specialist Perfect Web va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp pentru a prelua solicitarea ta pentru orice tip de servicii web design. Suntem prezenti si pe retelele sociale Perfect Web

Suntem pasionati de frumos si suntem foarte creativi. Aruncati o privire peste proiectele noastre finalizate si puteti sa va convingeti singuri de creativitatea noastra. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta de pret personalizata. Raspunde la toate solicitarile in cel mai scurt timp.

Cum lucram

Consultare Initiala: Intelegem valorile si misiunea brandului dumneavoastra intr-o consultare initiala. 

Concepte si Design: Dezvoltam diverse concepte si le transformam in design-uri creative si personalizate. 

Feedback si Rafinare: Va prezentam conceptele pentru feedback si rafinam design-ul conform preferintelor dumneavoastra. 

Aprobare si Livrare: Dupa obtinerea aprobarii dumneavoastra, va livram toate fisierele necesare pentru utilizare. 

Alaturati-va Perfect Web pentru a va transforma brandul si pentru a va asigura ca logo-ul dumneavoastra este o expresie autentica a identitatii afacerii dumneavoastra. Suntem aici pentru a crea o imagine memorabila si durabila pentru brandul dumneavoastra!

Preturi de la: 400 lei (TVA inclus)

Pretul creste in functie de complexitatea proiectului si de design-ul dorit, dar si alte detalii care vor fi discutate in momentul in care se trimite oferta.

Ai intrebari? Ne auzim la telefon?

Creare Logo cu Perfect Web include:

  • Consultanta pentru identificarea vizuala
  • Design personalizat
  • Creare logo
  • Paleta culori 
  • Cel putin 10 concepte diferite
  • 12 luni pentru modificari si upgrade
  • Diversitate 
  • Simplitate si relevanta
  • Diferite tipuri de fisiere (img, png s.a.)

Oferta pret Design Logo