Creare site WordPress cu preturi de la 3000 lei

Creare site WordPress cu perfect-web.ro

Oferim servicii complete de creare site WordPress. Bine ati venit la Perfect Web, partenerul dumneavoastra de incredere in realizarea site-urilor WordPress ce va vor ajuta sa va exprimati si sa va promovati afacerea, proiectul sau pasiunea online intr-un mod captivant si eficient. 

De ce ar trebui sa alegeti WordPress pentru site-ul dumneavoastra?

WordPress este una dintre cele mai populare platforme de creare a site-urilor din lume, utilizata de milioane de proprietari de site-uri si companii mari si mici. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti WordPress pentru site-ul dumneavoastra:

1. Usurinta de utilizare

WordPress este cunoscut pentru interfata sa intuitiva si usurinta de utilizare. Chiar si cei fara cunostinte tehnice avansate pot gestiona si actualiza site-ul fara probleme.

2. Flexibilitate si extensibilitate

WordPress ofera o gama larga de teme si plugin-uri care va permit sa personalizati si sa extindeti functionalitatile site-ului in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra specifice.

3. SEO-Friendly

WordPress este optimizat pentru motoarele de cautare, ceea ce inseamna ca site-ul dumneavoastra are sanse mai mari sa fie indexat si sa apara in primele rezultate ale cautarii organice.

4. Comunitatea larga si suportul tehnic

Exista o comunitate vasta de dezvoltatori si utilizatori WordPress care pot oferi suport si solutii la problemele pe care le intampinati. In plus, exista o multime de resurse online disponibile pentru a va ajuta sa va imbunatatiti abilitatile si cunostintele WordPress.

5. Actualizari regulate si securitate

WordPress este actualizat regulat pentru a imbunatati performanta si securitatea site-ului dumneavoastra. In plus, exista numeroase plugin-uri si instrumente disponibile pentru a va proteja site-ul impotriva atacurilor cibernetice si a vulnerabilitatilor de securitate.

De ce Perfect Web este alegerea ideala pentru servicii de creare site WordPress?

1. Experienta si Expertiza

Avem o echipa de profesionisti talentati in design si dezvoltare web specializati in platforma WordPress. Ne-am dedicat sa cream site-uri web de inalta calitate si performanta care sa satisfaca nevoile si obiectivele dumneavoastra de afaceri.

2. Design personalizat si atractiv

Ne angajam sa va oferim un design personalizat si atractiv care sa reflecte identitatea si viziunea unice ale afacerii dumneavoastra. Fiecare site WordPress pe care il cream este adaptat specific nevoilor si preferintelor dumneavoastra.

3. Optimizare pentru performanta si SEO

Asiguram ca site-ul dumneavoastra WordPress este optimizat pentru performanta si SEO, pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate in motoarele de cautare si ca oferiti o experienta de utilizare excelenta pentru vizitatorii dumneavoastra.

4. Suport tehnic si asistenta continua

Oferim suport tehnic si asistenta continua pentru a va asigura ca site-ul dumneavoastra WordPress functioneaza in mod optim si ca sunteti intotdeauna acolo pentru clientii dumneavoastra.

5. Preturi accesibile si transparente

Oferim solutii de calitate la preturi accesibile si transparente, astfel incat sa puteti obtine un site WordPress de inalta calitate fara a va depasi bugetul.

Cum poate Perfect Web sa va ajute cu servicii de realizare site WordPress?

Consultare si planificare:

Incepem prin a intelege nevoile si obiectivele dumneavoastra unice, astfel incat sa putem crea un plan personalizat pentru realizarea site-ului WordPress dorit.

Design si dezvoltare personalizata:

Cream un design personalizat si atragator pentru site-ul dumneavoastra WordPress, folosind cele mai recente tehnologii si practici de design web.

Implementare si testare:

Implementam design-ul si functionalitatile site-ului dumneavoastra WordPress si efectuam teste riguroase pentru a ne asigura ca totul functioneaza in mod corect si optim.

Lansare si suport continuu:

Lansam site-ul dumneavoastra WordPress si oferim suport continuu si asistenta tehnica pentru a va asigura ca site-ul functioneaza in mod optim si ca raspunde nevoilor si obiectivelor dumneavoastra.

Serviciile de realizare site web WordPress pot fi o decizie strategica dar care poate ajuta afacerea dumneavoastra sa isi atinga obiectivele de marketing si sa se conecteze cu publicul tinta intr-un mod mai eficient si mai personalizat. La Perfect Web, suntem aici pentru a va ajuta sa va transformati viziunea in realitate si sa va oferim solutii de creare site WordPress dorit. Contactati-ne astazi pentru a incepe procesul si pentru a aduce afacerea dumneavoastra la un nou nivel online.

Preturi de la: 3000 lei (TVA inclus)

Pretul creste in functie de complexitatea proiectului si de design-ul dorit, dar si alte detalii care vor fi discutate in momentul in care se trimite oferta.

Creare site WordPress cu Perfect Web include:

 • Design unic si modern
 • Programare web folosind HTML, CSS, JavaScript, PHP
 • Baza de date MySQL
 • Panou de administrare avansat
 • Optimizare SEO 
 • Certificat SSL inclus
 • Domeniu .ro inclus
 • Optimizare pentru mobil si tableta
 • Integrare Google Maps
 • Suport tehnic asigurat 12 luni
 • Sectiuni de slideshow sau interactive
 • Prelucrare foto (prima pagina)
 • Texte si insertii Call-To-Action
 • Legaturi Social Media
 • Implementare sectiune de blog
 • Formulare Contact
 • Securizare site
 • Optimizare viteza de incarcare
 • Sistem rezervari online

Oferta pret creare site WordPress

Ne poti trimite un mesaj fie in formularul de mai sus, fie din pagina noastra de Contact iar un specialist Perfect Web va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp pentru a prelua solicitarea ta pentru servicii de creare site WordPress. Suntem prezenti si pe retelele sociale Perfect Web.