Design Elemente Grafice cu preturi de la 100 lei

Realizam diferite elemente grafice la comanda: 

Realizare Logo – Sigla 

Preturi: de la 400 de lei (TVA inclus)

Durata de executie: 3 – 5 zile.

Logo cu preturi incepand de la 400 de lei. Pretul creste in functie de complexitatea elementului dorit. Urmeaza sa va livram cel putin 10 propuneri grafice. Dupa alegerea celei dorite, intervenim si cu eventualele modificari. Livrarea finala se face in format vectorial, dar si png, jpg sau pdf.

 

Design Carti de Vizita

Preturi: de la 120 de lei TVA inclus (design fata + verso)

Durata de executie: 2 – 3 zile.

Realizare design carti de vizita cu preturi incepand de la 120 de lei. Design-ul este fata/verso. Pretul creste in functie de complexitatea elementelor dorite. Urmeaza sa va livram cel putin 5 propuneri grafice. Dupa alegerea celei dorite, intervenim si cu eventualele modificari. Livrarea finala se face in format vectorial, dar si png, jpg sau pdf. La comanda putem executa cartile de vizita inclusiv in format fizic si le putem livra direct la dumneavoastra. In aceasta situatie avem rugamintea sa ne solicitati acest lucru si o sa revenim cu o cotatie de pret si pentru PRINT.

 

Grafica Pliante si Flyere 

Pret realizare flyere – 160 lei TVA inclus (design fata + verso)

Pret realizare pliante – 160 lei TVA inclus (design fata + verso)

Durata de executie: 3 – 5 zile.

Realizare grafica si design pliante si flyere cu preturi incepand de la 160 de lei. Pretul creste in functie de complexitatea elementului dorit. Urmeaza sa va livram cel putin 10 propuneri grafice. Dupa alegerea celei dorite, intervenim si cu eventualele modificari. Livrarea finala se face in format vectorial, dar si png, jpg sau pdf. Livrarea finala se face in format vectorial, dar si png, jpg sau pdf. La comanda putem executa cartile de vizita inclusiv in format fizic si le putem livra direct la dumneavoastra. In aceasta situatie avem rugamintea sa ne solicitati acest lucru si o sa revenim cu o cotatie de pret si pentru PRINT.

 

Grafica Banner

Preturi: de la 100 de lei (TVA inclus)

Durata de executie: 1 – 3 zile.

Realizare banner in functie de necesitatile dumneavoastra (FB, site, diferite reclame, etc) cu preturi incepand de la 100 de lei. Pretul creste in functie de complexitatea elementului dorit. Urmeaza sa va livram cel putin 5 propuneri grafice. Dupa alegerea celei dorite, intervenim si cu eventualele modificari. Livrarea finala se face in format vectorial, dar si png, jpg sau pdf.

 

Grafica Meniu Restaurant sau Cafenea

Preturi: de la 240 de lei (TVA inclus)

Durata de executie: 3 – 5 zile.

Realizare meniu restaurant sau realizare design meniu cafeanea. Pretul creste in functie de complexitatea elementului dorit (grafica meniu restaurant sau cafenea). Urmeaza sa va livram cel putin 5 propuneri grafice. Dupa alegerea celei dorite, intervenim si cu eventualele modificari. Livrarea finala se face in format vectorial, dar si png, jpg sau pdf.

Cum lucram

Totul incepe cu o consultare preliminara: Vrem sa intelegem care sunt obiectivele dumneavastra, publicul tinta, diferite specificatii tehnice si multe altele.

Design si Dezvoltare: Realizam un design personalizat si implementam elementele necesare.

Modificarile dorite de dumneavoastra: Efectuam toate modificarile pe care le doriti elementelor realizate.

Daca ai nevoie de servicii web design sau pur si simplu ai nevoie de anumite elemente grafice precum un logo sau un banner, nu ezita sa iei legatura cu noi. Ne poti trimite un mesaj din pagina noastra de Contact iar un specialist Perfect Web va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp pentru a prelua solicitarea ta pentru orice tip de servicii web design. Suntem prezenti si pe retelele sociale Perfect Web.

 

Preturi de la: 100 lei

Pretul creste in functie de complexitatea proiectului si de functionalitatiile dorite, numarul de produse, numarul de categorii si alte detalii care vor fi discutate in momentul in care se trimite oferta.

 

Ai intrebari? Ne auzim la telefon?

Realizarea unui element grafic cu Perfect Web poate include:

  • Design unic si modern
  • Termen de executie intre 2 – 5 zile
  • Creativitate
  • Intre 5 si 10 propuneri grafice
  • Format vectorial dar si png, jpg sau pdf.
  • Suport post executie 
  • Pastrarea in arhiva cel putin 2 ani 
  • Realizare elemente in format fizic
  • Livrare prin curier

Oferta pret Elemente Grafice