Mentenanta Site Web WordPress de la 200 lei

Bun venit in universul nostru dedicat serviciilor de mentenanta site web, unde ne angajam sa asiguram functionalitatea optima si performanta continua a prezentei online a afacerii dvs. La Perfect Web, intelegem importanta mentinerii unui site web sanatos si actualizat. Iata cum va putem ajuta cu serviciile noastre de mentenanta:

Monitorizare Continua

Echipa noastra monitorizeaza in mod constant performanta site-ului dvs. Prin utilizarea unor instrumente avansate, suntem in masura sa identificam si sa intervenim rapid in cazul oricaror probleme tehnice, mentinand astfel functionarea fara intreruperi.

Actualizari Periodice

Pentru a asigura securitatea si functionalitatea optima, vom efectua actualizari periodice ale platformei site-ului dvs., inclusiv a sistemului de operare, a modulelor si a oricaror componente software. Astfel, veti beneficia intotdeauna de cele mai recente functionalitati si masuri de securitate.

Securitate Avansata

Securitatea este o prioritate. Implementam masuri avansate de securitate pentru a proteja site-ul dvs. de amenintari online. Aceasta include monitorizarea activitatii suspecte, instalarea de certificate SSL si aplicarea altor protocoale de securitate.

Backup-uri Regulate

Pentru a va proteja impotriva pierderilor de date, vom efectua backup-uri regulate ale intregului continut al site-ului dvs. Aceste backup-uri sunt stocate intr-un mediu sigur si pot fi restore in caz de nevoie.

Optimizare Performanta

Asiguram ca site-ul dvs. ruleaza cu eficienta si viteza maxima. Vom optimiza imagini, scripturi si alte elemente pentru a imbunatati timpul de incarcare a paginilor si experienta utilizatorului.

Suport Tehnic Prompt

Echipa noastra este disponibila pentru a va ajuta cu orice problema sau intrebare. Raspundem promt la orice problema aparuta. Pentru urgente timpul de raspuns nu depaseste 8 ore.

Adaugarea de Continut Nou

Daca doriti sa adaugati sau sa actualizati continutul site-ului dvs., echipa noastra va va ajuta sa realizati modificarile necesare, asigurandu-va ca informatiile sunt mereu relevante si actualizate.

Testare si Verificare

Inainte de a implementa orice modificare, vom efectua teste riguroase pentru a ne asigura ca functionalitatea site-ului ramane intacta. Acest proces de verificare este esential pentru a evita orice impact negativ asupra experientei utilizatorului.

Rapoarte Periodice

Va tinem la curent cu performanta site-ului prin furnizarea de rapoarte periodice. Aceste rapoarte includ informatii despre activitatea site-ului, performanta, securitatea si orice modificari efectuate.

La Perfect Web, ne propunem sa va oferim un serviciu de mentenanta site web complet, adaptat nevoilor specifice ale site-ului dvs. Astfel, va puteti concentra pe dezvoltarea afacerii dvs., avand incredere ca prezenta online este in maini sigure. Va invitam sa ne contactati pentru a discuta cum putem imbunatati si mentine performanta site-ului dvs. web. 

Daca ai nevoie de servicii web design sau pur si simplu ai nevoie de anumite elemente grafice precum un logo sau un banner, nu ezita sa iei legatura cu noi. Ne poti trimite un mesaj din pagina noastra de Contact iar un specialist Perfect Web va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp pentru a prelua solicitarea ta pentru orice tip de servicii web design. Suntem prezenti si pe retelele sociale Perfect Web.

Preturi de la: 200 lei

Pretul creste in functie de complexitatea proiectului numarul de module, marimea site-ului si alte detalii care vor fi discutate in momentul in care se trimite oferta.

Ai intrebari? Ne auzim la telefon?

Mentenanta Site Web WordPress cu Perfect Web include:

  • Analiza site-ului lunar
  • Actualizarea codului de baza WordPress
  • Verificare compatibilitate module cu WordPress
  • Actualizarea modulelor
  • Adaugare de pagini noi – max 3/luna
  • Corectarea elementelor de design – max 3 interventii/luna
  • Verificare statistici de indexare
  • Verificare performanta de incarcare

IMPORTANT: Actualizarea continutului de tip text/imagini se realizeaza in termen de 24 de ore de la trimitere. Probleme tehnice semnalate sunt rezolvate in mai putin de 12 ore.

Oferta pret Mentenanta Site Web