Redesign Site Web sau Magazin Online cu preturi incepand de la 2500 lei

La Perfect Web, ne angajam sa va oferim servicii de redesign site web personalizate si inovatoare, care sa aduca o valoare semnificativa afacerii dvs. Iata cum putem revitaliza si imbunatati site-ul dvs. cu serviciile noastre de redesign:

Analiza si Evaluare
Primul pas in procesul nostru de redesign este sa efectuam o analiza detaliata a site-ului dvs. existent. Evaluam aspecte precum designul, experienta utilizatorului, functionalitatile, performanta si altele. Acesta evaluare ne ofera o intelegere clara a punctelor tari si a aspectelor care necesita imbunatatire.

Consultare Personalizata
Colaborarea este esentiala. Vom tine sedinte de consultare cu echipa dvs. pentru a intelege obiectivele afacerii, publicul tinta si asteptarile dvs. privind noul design al site-ului. Acest proces asigura ca redesign-ul va indeplini cu succes obiectivele stabilite.

Design Personalizat si Modern
Cu informatiile acumulate, echipa noastra de designeri talentati va crea un concept de design personalizat si modern. Acesta va reflecta identitatea brandului dvs., va utiliza cele mai recente tendinte de design si va asigura o experienta vizuala atragatoare pentru vizitatorii site-ului.

Experienta Utilizator Transparenta
Punem un accent deosebit pe crearea unei experiente de utilizator transparente si placute. Elementele interactive, navigarea intuitiva si structura logica a informatiilor vor asigura ca vizitatorii site-ului vor gasi rapid si usor ceea ce cauta.

Integrare Tehnologica
Vom implementa cele mai recente tehnologii si functionalitati pentru a va asigura ca site-ul este la curent cu standardele actuale. De la integrarea social media la functionalitati avansate de e-commerce, ne asiguram ca site-ul dvs. va indeplini toate cerintele.

Testare Riguroasa

Inainte de lansare, efectuam teste riguroase pentru a ne asigura ca fiecare aspect al site-ului functioneaza perfect. Testam compatibilitatea cu diferite dispozitive, viteza de incarcare a paginilor si functionalitatile pentru a va oferi un site fara erori.

Asistenta Post-Lansare
Colaborarea noastra nu se opreste odata cu lansarea site-ului modificat sau mai bine spus noului site. Oferim asistenta post-lansare pentru a va ajuta sa va familiarizati cu noul design si pentru a face ajustarile necesare in functie de preferinte.

Cu Perfect Web, redesign-ul site-ului dumneavoastra este o investitie in evolutia si succesul afacerii. Va invitam sa luati legatura cu noi pentru a discuta cum putem transforma vizual si functional prezenta online a afacerii dvs. Daca ai nevoie de servicii web design sau pur si simplu ai nevoie de anumite elemente grafice precum un logo sau un banner, nu ezita sa iei legatura cu noi. Ne poti trimite un mesaj din pagina noastra de Contact iar un specialist Perfect Web va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp pentru a prelua solicitarea ta pentru orice tip de servicii web design. Suntem prezenti si pe retelele sociale Perfect Web.

Cum lucram

Totul incepe cu o consultare preliminara: Vrem sa intelegem care sunt obiectivele dumneavastra si ce modificari doriti sa aduceri.

Design si Dezvoltare: Cream un design personalizat si implementam functionalitatile necesare.

Testare Riguroasa: Efectuam teste detaliate pentru a ne asigura ca site-ul functioneaza corect.

Lansare si Suport: Lansam noul site-ul si va oferim suport continuu pentru a va asigura ca este mereu in forma optima.

Alaturati-va Perfect Web pentru a transforma prezenta online a afacerii dumneavoastra si pentru a oferi vizitatorilor o experienta digitala de neuitat.

Preturi de la: 2500 lei

Pretul creste in functie de complexitatea proiectului si de functionalitatiile dorite, numarul de pagini, numarul de categorii si alte detalii care vor fi discutate in momentul in care se trimite oferta.

Ai intrebari? Ne auzim la telefon?

Redesign Site Web cu Perfect Web include:

 • Redesign unic si modern
 • Programare web folosind HTML, CSS, JavaScript, PHP
 • Baza de date MySQL
 • Panou de administrare avansat
 • Optimizare SEO
 • Servicii realizare redesign site web de prezentare complete
 • Optimizare pentru mobil si tableta
 • Integrare Google Maps
 • Suport tehnic asigurat 12 luni
 • Sectiuni de slideshow sau interactive
 • Prelucrare foto prima pagina (bannere)
 • Texte si insertii Call-To-Action
 • Legaturi Social Media
 • Implementare sectiune de blog
 • Formulare Contact
 • Securizare site
 • Optimizare viteza de incarcare

Oferta pret Redesign Site Web sau Magazin Online