Mentenanta WordPress Pitesti

Mentenanta Site Web de la Perfect Web

Oferim servicii complete de mentenanta WordPress Pitesti. Acest serviciu este unul dintre cele mai alese de clientii nostri care au site-uri pe aceasta platforma. Bun venit in universul nostru dedicat serviciilor de mentenanta site web, unde ne angajam sa asiguram functionalitatea optima si performanta continua a prezentei online a afacerii dvs. La Perfect Web, intelegem cat de importanta este aceasta mentenana website WP pentru ca acesta sa fie sanatos si actualizat. Iata cum va putem ajuta cu serviciile noastre:

Monitorizare Continua

Echipa noastra monitorizeaza in constant performanta site-ului dvs. Prin utilizarea unor instrumente avansate, suntem in masura sa identificam si sa intervenim rapid in cazul oricaror probleme tehnice, indiferent de cauza aparitiei acestora, mentinand astfel functionarea fara intreruperi.

Actualiam Mereu Modulele Utilizate 

Pentru a asigura securitatea si functionalitatea optima a site-ului WordPress, vom efectua actualizari periodice ale platformei site-ului dvs., inclusiv a sistemului de operare, a modulelor folosite si a oricaror componente software. Prin toate actualizarile evectuare, beneficiati de cele mai noi functionalitati si masuri de securitate.

Securitate Avansata

Securitatea este o prioritate la Perfect Web. Implementam frecvent cele mai avansate masuri de securitate pentru a proteja site-ul de amenintari din mediul online. Monitorizam toate activitatile suspecte, instalam certificate SSL , verificam link-uri si aplicam toate protocoalele de securitate pe care le cunoastem.

Backup-uri Regulate

Pentru a va proteja impotriva pierderilor de date, mentenanta WP include si backup-uri regulate ale intregului continut al site-ului. Aceste backup-uri sunt stocate intr-un mediu sigur si pot fi utilizate in caz de nevoie.

Vezi mai multe detalii despre serviciile de mentenanta WordPress Pitesti.

Servicii oferite de Perfect Web

Perfect Web - Creare Site Web

Creare Site Web

Suntem aici pentru a te ajuta sa transformi ideile tale intr-o prezenta online memorabila si eficienta. Iata cum te putem ghida prin procesul de creare a unui site web care iese in evidenta:

Perfect Web - Creare Magazin Online

Creare Magazin Online

Inainte de a incepe procesul de creare a magazinului online, ne consultam cu dumneavoastra si incercam sa va intelegem afacerea, publicul tinta si cerintele dumneavoastra.

Perfect Web - Optimizare SEO

Optimizare SEO

Ne dedicam sa va ajutam sa va cresteti vizibilitatea online si sa va maximizati potentialul de trafic organic.Iata cum putem transforma prezenta dumneavoastra digitala:

Perfect Web - Creare Logo

Logo Design

Suntem aici pentru a va ajuta sa va definiiti si sa va remarcam identitatea vizuala printr-un logo unic si memorabil. Va suntem alaturi cu servicii de creare logo la comanda.

Redesign site web - Perfect Web

Redesign Site Web

Bine ati venit in sectiunea noastra dedicata serviciilor de redesign site, unde punem la dispozitie expertiza noastra pentru a transforma si revigora prezenta online a afacerii dvs.

Perfect Web - Mentenanta Site Web

Mentenanta Site Web

Bun venit in universul nostru dedicat serviciilor de mentenanta a site-ului web, unde ne angajam sa asiguram functionalitatea optima si performanta continua a prezentei online a afacerii dvs.

Creare Catalog Online - perfect-web.ro

Creare Catalog Online

Sectiunea noastra dedicata serviciilor de creare catalog online, unde ne propunem sa transformam produsele si serviciile dvs. intr-o experienta digitala atractiva si usor de navigat.

Mentenanta Site WordPress cu Perfect Web include:

  • Analiza site-ului lunar
  • Actualizarea codului de baza WordPress
  • Verificare compatibilitate module cu WordPress
  • Actualizarea modulelor
  • Adaugare de pagini noi – max 3/luna
  • Corectarea elementelor de design – max 3 interventii/luna
  • Verificare statistici de indexare
  • Verificare performanta de incarcare

IMPORTANT: Actualizarea continutului de tip text/imagini se realizeaza in termen de 24 de ore de la trimitere. Probleme tehnice semnalate sunt rezolvate in mai putin de 12 ore.

Oferta pret Mentenanta WordPress

Ne poti trimite un mesaj fie in formularul de mai sus, fie din pagina noastra de Contact iar un specialist Perfect Web va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp pentru a prelua solicitarea ta pentru servicii de mentenanta WordPress Pitesti. Suntem prezenti si pe retelele sociale Perfect Web.